Vergoeding fysiotherapie, chiropractie en osteopathie voor dieren

(Per 01-01-2015)

Gezelschapsdieren

Inshared (Achmea) vergoedt in de polis huisdier en zorg dierfysiotherapie tot €50,- per behandeling en tot €800,-per jaar.

Petplan vergoedt dierfysiotherapie gedeeltelijk van 50 tot 80% per behandeling afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

De dierenverzekering van de Hema vergoedt tot € 750 per jaar aan fysiotherapie voor dieren op doorverwijzing van een dierenarts.
Per probleem vergoeden ze maximaal 20 bezoeken voor fysiotherapie van een half uur per behandeling.

Ohra vergoedt in de aanvullende verzekering afhankelijk van het pakket tot €200,- per jaar aan fysiotherapie, tot €200 per jaar aan chiropractie voor dieren en osteopathie voor dieren.

Proteq vergoedt in de aanvullende verzekering de osteopathie behandeling van uw gezelschapsdier. Als de behandelend osteopaat in het EDO® register of internationaal kwaliteitsregister (www.irequineosteo.org) staat, kunt u de factuur declareren bij Proteq. Ze vergoeden tot €200,- per jaar aan osteopathie voor dieren en tot €200,- per jaar aan dierfysiotherapie. De (erkende) dierenfysiotherapeut dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie bij dieren (NVFD).

Paarden

Hippozorg vergoedt Fysiotherapie.

Efo vergoedt Fysiotherapie, na toestemming eventueel andere therapieën.

Hippopaardenverzekering vergoedt Fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.

Equipe vergoedt Osteopathie, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.

*De verzekeraars wijzigen de polisvoorwaarden regelmatig, dus neem altijd even contact op met de verzekeraar om er zeker van te zijn dat de betreffende therapie wordt vergoed en wat de voorwaarden zijn.

Lid van LVFD