Vergoeding fysiotherapie, chiropractie en osteopathie voor dieren

(Per 01-1-2019)

Gezelschapsdieren

Inshared vergoedt tot 100% van de kosten dierfysiotherapie afhankelijk van de polis.

Petplan vergoedt dierfysiotherapie gedeeltelijk van 50 tot 80% per behandeling afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

De dierenverzekering van de Hema vergoedt tot € 750 per jaar aan fysiotherapie en chiropractie voor dieren op doorverwijzing van een dierenarts.
Per probleem vergoeden ze maximaal 20 bezoeken voor fysiotherapie. De (erkende) dierenfysiotherapeut dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD).

Ohra vergoedt in de aanvullende verzekering afhankelijk van het pakket tot €200,- per jaar aan fysiotherapie, tot €200 per jaar aan chiropractie en osteopathie voor dieren.

Reaal dier en zorg vergoedt in de aanvullende verzekering de osteopathie behandeling van uw gezelschapsdier. Als de behandelend osteopaat in het EDO® register of internationaal kwaliteitsregister (www.irequineosteo.org) staat. Ze vergoeden 50% tot 90% per jaar van een maximaal bedrag. €200,- per jaar aan osteopathie voor dieren en tot €200,- per jaar aan dierfysiotherapie. De (erkende) dierenfysiotherapeut dient ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD).

Paarden

Xcellent horsevergoedt Fysiotherapie in het xcellent extra pakket.

Efo vergoedt Fysiotherapie tot 1000,- per jaar door erkende dierenfysiotherapeut.

Hippopaardenverzekerin vergoedt Fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen na verwijzing door een specialist

Equipe vergoedt osteopathie en fysiotherapie

*De verzekeraars wijzigen de polisvoorwaarden regelmatig, dus neem altijd even contact op met de verzekeraar om er zeker van te zijn dat de betreffende therapie wordt vergoed en wat de voorwaarden zijn.

Lid van LVFD