Ervaringen paarden

Fanny de Klerk

Ik heb meerdere paarden die Femke behandeld. Ik ben heel tevreden over de kundigheid van Femke. Ik laat mijn paarden preventief behandelen om zo grote problemen hopelijk voor te zijn en blijven. Dit komt ongeveer neer op iedere 3 maanden een behandeling.

Twee van mijn paarden hadden een probleem door scheefstand en dit heeft Femke opgelost. De ene was scheef in zijn bekken en dit is nu nog minimaal na 2 jaar behandelen. Dit paard ben ik nu verder aan het opleiden.
Ook mijn andere paard had een probleem door scheefstand vanuit de voor knieën door verkeerd beslag. Deze scheefheid werkte door in het hele lijf en met name in de schouders. En nu loopt dit paard succesvol op ZZ-licht niveau.

Lees meer...

Romy

KWPN merrie: Romy
Geboortedatum: 18 juni 1998

Femke is pas geleden bij mijn paard Romy geweest, omdat ik haar eens goed na wilde laten kijken. Romy is een KWPN merrie van de hengst Jazz. Na een lange periode van blessureleed is Romy nu weer in training en ik wil graag onze rentree maken in het ZZ Zwaar. Romy is nu 16 jaar, en als je van een ouder paard nog een dergelijk niveau wil vragen dan moet je wel zorgen dat je het lichaam optimaal in vorm houdt. Femke heeft Romy's lichaam eerst heel uitgebreid onderzocht en daarna is ze nog een keer terug geweest om haar een uitgebreide behandeling te geven, zodat alle spieren en organen weer goed kunnen functioneren. Wat ook een eye-opener was, was dat Romy wat last bleek te hebben van haar rug precies op de plaats van de voorkant van het zadel. Ik had het zadel 5 maanden daarvoor nog na laten kijken, dus ik dacht dat dit wel in orde zou zijn.

Lees meer...

Lid van LVFD