Fanny de Klerk

Ik heb meerdere paarden die Femke behandeld. Ik ben heel tevreden over de kundigheid van Femke. Ik laat mijn paarden preventief behandelen om zo grote problemen hopelijk voor te zijn en blijven. Dit komt ongeveer neer op iedere 3 maanden een behandeling.

Twee van mijn paarden hadden een probleem door scheefstand en dit heeft Femke opgelost. De ene was scheef in zijn bekken en dit is nu nog minimaal na 2 jaar behandelen. Dit paard ben ik nu verder aan het opleiden.
Ook mijn andere paard had een probleem door scheefstand vanuit de voor knieën door verkeerd beslag. Deze scheefheid werkte door in het hele lijf en met name in de schouders. En nu loopt dit paard succesvol op ZZ-licht niveau.

 
Ook kijkt Femke regelmatig mijn zadels na mochten er aanwijzingen zijn dat dit niet fijn zou kunnen liggen. Ook denkt Femke mee als er van binnenuit ondersteuning geboden kan worden. Bijvoorbeeld bij een paard met maag problemen. Of wanneer het tijd is voor een reinigingskuur.

Ik ben heel tevreden over Femke en beveel haar vanuit mijn fijne ervaringen ook altijd aan in mijn omgeving. Buiten mijn paarden behandeld Femke ook mijn hond minimaal 1x per jaar. Dit voorkomt rugproblemen bij mijn hond.

Samenvattend, ben ik heel tevreden en beveel ik Femke aan! En ik hoop op nog vele jaren een fijne samenwerking :)

Fanny de Klerk

Lid van LVFD